This is some text inside of a div block.
Bečići, Montenegro

Hotel Splendid

detalji projekta
adresa:
Bečići, Montenegro
Izvođač:
Tradeunique
GODINA Izgradnje:
2006
površina:
70,000 m²
specifikacija projekta:
TRADEUNIQUE ROLE:

Građevinski radovi su izvedeni sa isporukom i instalacijom opreme po sistemu “ključ u ruke” sa centralizovanim sistemom nadzora i upravljanja kompleksom.

TRADEUNIQUE, glavni izvođač Hotela Splendid, izvršio je za ovaj projekat veoma zahtevne rušilačke i rekonstrukcione radove u rekordnom vremenu. Rezultat govori sam za sebe. To je lep i ekskluzivan hotelski kompleks prve klase sa uređenim parkom i prostranim prostorom za zabavu, izgrađen po standardima 21. veka.

 Luksuzan hotelski kompleks Splendid na jednom od najlepših delova crnogorske obale u Bečićima, je slika luksuza i savršenog dizajna, koji je namenski građen po najvišim standardima izgradnje i funkcionalnosti, kompleks konstrukcijski i po inženjerskim funkcijama obezbeđuje optimalnu sredinu za izvanredno upravljanje, opsluživanje gostiju i komfor.  

 Aktuelni objekat obuhvata izradu i usaglašavanje idejnih rešenja, projekata za hotele od 5 zvezdica (5* +), rušenje postojećih objekata, polaganje spoljnih instalacija, izgradnju novog hotelskog kompleksa, građevinske i završne radove, inženjerske radove sa opremom (jaka struja, slaba struja, klimatizacija, ventilacija), fasadne radove, potpunu opremljenost nameštajem, kuhinjom i opremom za restorane, uređenje spoljnih površina.

PROJECT GALLERY
close
LOKACIJA
Partneri